Een selectie foto’s uit eigen collectie. Klik op een titel of icoon om de bijbehorende galerij te bekijken. Er wordt regelmatig nieuw materiaal toegevoegd. Wil je één of meerdere foto’s gebruiken voor je website of andere doeleinden? Stuur dan een e-mail via het contactformulier.

Best of iPhone

Sinds ik een iPhone heb, maak ik daar vrijwel dagelijks foto’s mee. Hij gaat dan ook overal mee naartoe: De foto’s in deze galerij zijn heel gevarieerd. Voor meer iPhone foto’s kun je ook het Weekly Snaps archief bekijken.

Dieren

Afbeeldingen van mijn huisdieren: Bas, Micky en Molly, de dierentuin en het circus. Eenden en andere vogels, huisdieren van vrienden en familie en verder alle beesten die ik ook de moeite waard vind om te fotograferen.

Diversen

Macro- en creatieve fotografie, spelen met vormen en kleuren, artistieke experimenten of juist sobere en stoere zwart-wit foto’s. Verder alle foto’s die niet in één van de andere galerijen passen. In zekere zin het creatieve mapje.

Evenementen

Podiumfotografie is intrigerend en uitdagend. Juist omdat het zo lastig is om het goed te doen, vind ik het ontzettend leuk. Doorgaans fotografeer ik niet vaak mensen, maar podiumfotografie is toch weer een geval apart.

Motoren

Ik koester een grote liefde voor motoren. In deze galerij vind je onder meer foto’s van diverse soorten motoren, maar ook foto’s gemaakt vanaf de motor, tijdens de mooie tochtjes die ik door de jaren heen heb mogen maken.

Natuur & Omgeving

Ik wandel veel en kijk onderweg graag naar mijn omgeving. Als ik iets moois zie, leg ik dat meestal vast met mijn iPhone, omdat ik die altijd bij me heb. Maar zo nu trek ik er op uit met de camera om mooie natuur vast te leggen.

Flickr

There is more! Waar deze galerij voornamelijk functioneert als een soort portfolio, vind je op mijn Flickr account diverse foto-sets van onder meer evenementen, thematische fotografie en een selectie van de mooiste foto’s.

Tags

Geen zin in vooraf bepaalde rubrieken? Laat je verrassen en neem een kijkje op de pagina met foto-tags. Zo kun je bijvoorbeeld alle foto’s met landschappen, dieren of zwart-witfoto’s uit de gehele collectie filteren. Handig!